Mijn naam is Mariëla van de Haar
Leer met ons de meeste authentieke en klassieke gerechten uit Peru.
We zullen in een interactive manier de workshop doen met Peruaanse muziek, tips en mooie Peruaanse verhalen.
Wat heb je nodig voor de kookworkshops?
Vooraf krijg je een kit met Peruaanse ingrediënten (voor 4 personen) en een e-mail met daarin de boodschappenlijst van de rest van de ingrediënten die je nodig hebt en bij de supermarkt kunt kopen
Peruaanse Keuken workshop online
Ceviche Tuna + Tiradito Zalm
Ceviche en Tiradito op z’n Japans – Nikkei style
Online via zoom
12:30
19 Juni
Lomo Saltado
Lomo saltado is een heerlijke fusie tussen de Peruaanse en Aziatische keuken. Het zijn gemarineerde reepjes steak di worden roergebakken, met groenten en frietjes erbij.
Online via zoom
10:00 – 12:00
BINNENKORT
Causa Limeña
Causa limeña is aardappelpuree met een lekkere vulling
Online via zoom
10:00 – 12:00
BINNENKORT
Kookworkshop online CEVICHE TUNA
Luis Garcia Kok en mede-eigenaar van Nikkei Antwerpen zal je een fantastische Ceviche workshop ervaring geven.
Ik zal je leren hoe je een lekkere Pisco sour maakt.
We zullen in een interactive manier de workshop doen met Peruaanse muziek, tips en mooie Peruaanse verhalen.
Wat gaan we doen in de online causa limeña workshop?
De online ceviche tuna workshop duren maximaal 1,5 uur.
Het programma:
We beginnen met een mooi verhaal over de Ceviche Nikkei en uitleg over het maken van het gerecht.
Daarna beginnen we met de bereiding van de Pisco Sour
Dan gaan we met De Ceviche Tuna
Vervolgens maken en versieren we de Ceviche en genieten van dit heerlijke gerecht.
Tenslotte ga ik een loterij doen en als prijs een extra Aji Amarillo pasta om in te vriezen die voor later kunt gebruiken.
Wil je mee doen?
Schrijf je dan in voor één van onze kookworkshops op via onderstaand formulier.
De kosten per workshop zijn € 20,00 incl. Btw en Aji Amarillo pasta per deelname/inlog.
Verzendkosten zijn niet in de prijs inbegrepen, Amsterdam en Utrecht regio afhalen mogelijk.
De workshops vinden plaats via Zoom. Hier hoef je geen apart account voor aan te maken. Je ontvangt de link om in te loggen ruim op tijd.
Kookworkshop online Lomo Saltado
Leer met Mariela een van de meeste authentieke en klassieke gerecht uit Peru.
Lomo saltado is een heerlijke fusie tussen de Peruaanse en Aziatische keuken.
Het zijn gemarineerde reepjes steak di worden roergebakken, met groenten en frietjes erbij.
We zullen in een interactive manier de workshop doen met Peruaanse muziek, tips en mooie Peruaanse verhalen.
Wat heb je nodig om Lomo Saltado te maken?
Vooraf krijg je de Aji Amarillo pasta en een e-mail met daarin de boodschappenlijst met de ingrediënten die je nodig hebt.
Wat is de Aji Amarillo pasta?
Aji Amarillo is een Peruaanse peper en het is een van de belangrijkste ingrediënt in de Peruaanse keuken.
Onze heerlijke Aji Amarillo Pasta is zorgvuldig bereid met pure ingrediënten en zonder toevoegingen.
Met deze medium hete smaakpunch met een fruitig aroma, maak je heerlijke gerechten.
Wat gaat we doen in de online Lomo Saltado kooworkshop?
De online Lomo Saltado kookworkshops duren maximaal 2 uur.
Het programma:
We beginnen met een mooi verhaal over de lomo saltado en uitleg over het maken van het gerecht.
Daarna gaan we stap voor stap de Lomo Saltado.
Vervolgens gaan we serveren en versieren en genieten van dit heerlijke gerecht.
Tenslotte ga ik een loterij doen en als prijs een extra Aji Amarillo pasta om in te vriezen die voor later kunt gebruiken.
Wil je mee doen?
Schrijf je dan in voor één van de Lomo Saltado online workshops op via onderstaand formulier.
De kosten per workshop zijn € 15,00 inclusief btw en Aji Amarillo pasta per deelname/inlog.
Verzendkosten zijn niet in de prijs inbegrepen, Amsterdam en Utrecht regio afhalen mogelijk.
De workshops vinden plaats via Zoom. Hier hoef je geen apart account voor aan te maken. Je ontvangt de link om in te loggen ruim op tijd.
Deelnemers: 10 personen
Kookworkshop online CAUSA LIMEÑA
Wat gaan we doen in de online causa limeña workshop?
De online causa limeña workshops duren maximaal 2 uur.
Het programma:
We beginnen met een mooi verhaal over het gerecht en uitleg over het maken van het gerecht.
Daarna gaan we stap voor stap het gerecht maken.
Vervolgens serveren en versieren we het gerecht.
Tenslotte gaan we een loterij doen. De winnaar als prijs krijgt een Aji Amarillo pasta om in te vriezen die voor later kan worden gebruikt.
Wil je mee doen?
Schrijf je dan in voor één van onze kookworkshops op via onderstaand formulier.
In de prijs is inclusief btw + ingrediënt kit (voor 4 personen) per deelname/inlog.
Verzendkosten zijn niet in de prijs inbegrepen, Amsterdam en Utrecht regio afhalen mogelijk.
De workshops vinden plaats via Zoom. Hier hoef je geen apart account voor aan te maken. Je ontvangt de link om in te loggen ruim op tijd.
Deelnemers: 10-20 personen
Interesse in een privé workshop ?
(min. 7 personen)? Neem dan snel contact met ons op!.
Covid
Door huidige corona maatregelen zijn er momenteel online workshops.
Wat wij aanbieden:
Ontwikkeling
Van recepten en producten
Advies aan horeca
Peruaanse keuken