Aji amarillo

Gele Peruaanse peper – Het is bereid zonder toevoegingen en zuikers.

Deze peper staat bekend als medium heet en heeft heerlijke fruitige aroma’s

Gele Peruaanse peper

De Aji Amarillo is een Peruaanse peper die een gele kleur heeft.

Het is een van de belangrijkste ingrediënten van de Peruaanse keuken, welke wordt gezien als een van de beste keukens in Latijns-Amerika.

Peru staat zelfs bekend als de beste gastronomische bestemming van de wereld.

Wat maak je met Aji Amarillo pasta?

Hierbij vind je verschillende recepten

Paas Causa Limeña

Paas Causa Limeña

Probeer de eerste Paas causa limeña van de hele wereld. Het is geïnspireerd op de Peruaanse causa limeña. De basis van de aardappelpuree causa is hetzelfde als de originele en de vulling is een eisalade met een Peruaanse twist. Ingrediënten: Voor de causa...

Lees meer
Peruaanse Causa Limeña

Peruaanse Causa Limeña

Wat een prachtige Peruaanse Causa Limeña inspiratie van @receptenninja. Peruaanse Causa is aardappelpuree met een lekkere vulling. De puree wordt op smaak gebracht met aji amarillo pasta, limoensap, olie een zout op smaakVoor de Causa vulling kan je alle kanten op...

Lees meer

Kookworkshops online

Leer met ons de meeste authentieke en klassieke gerechten uit Peru.
We zullen in een interactive manier de workshop doen met Peruaanse muziek, tips en mooie Peruaanse verhalen.

 

aji amarillo

Aji Amarillo pasta
Gele Peruaanse peper pasta

Probeer onze pasta die authentiek, puur en vers is. Het is bereid zonder toevoegingen en zuikers.

Deze pasta is een heerlijke smaakpunch medium heet en met een heerlijke fruitige aroma die perfect past voor aardappelen, ceviche, stoofschotels, sauzen, dressings en met wat jou creativiteit kan brengen voor de bereiding van heerlijke gerechten.